Dag 2 van Projectweek: structuur van tijd tot tijd zorgt voor jolijt!

november 13, 2008

Vandaag verliep behoorlijk vlot. De afspraken van gisteren hebben hun vruchten afgeworpen en het ziet ernaar uit dat dit morgen nog meer zal gebeuren. Dan is Sophie Holthof ‘hoofdredactrice’ en ze heeft gezegd dat ze iedereen graag een soort van specialisatie zou willen geven om zo de productiviteit nog meer op te voeren.

Daarnaast hebben we nog een nieuwe troef: Eline. Sinds vandaag heeft ze zich aangesloten bij onze groep en nadat ze zich ingewerkt heeft in onze benadering van het project, zal ze zeker en vast een even waardevolle collega zijn als al de anderen uit onze groep.

Dries was vandaag ‘hoofdredacteur’ en Esme was verslaggeefster. Beiden hebben hun functie goed uitgevoerd. Dries heeft soms iets meer aanmoediging nodig om zijn mening naar voren te schuiven, maar uiteindelijk heeft hij wel op de juiste manier knopen doorgehakt. Esme was weer haar energieke en toegewijde zelf en haar ordelijke verslaggeving verdient een pluim.

Een ander belangrijk punt vandaag was het gesprek met onze begeleidster. Ze vertelde ons dat we goed op weg waren en gaf ons enkele tips over bijvoorbeeld onze blogs.

Omdat we vandaag alles van gisteren hebben bijgewerkt én bovendien alles van vandaag hebben gedaan, kunnen we morgen zonder achterstand beginnen. Een goed vooruitzicht…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: